Να στείλετε μήνυμα

Μπορεί το πακέτο πάγου να επαναχρησιμοποιηθεί;

July 11, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μπορεί το πακέτο πάγου να επαναχρησιμοποιηθεί;

Πολλοί φίλοι δεν καταλαβαίνουν την αρχή των ιατρικών πακέτων πάγου. Μάθαμε από τη συνήθεια που το ιατρικό δροσερό παράθυρο Manufacturerthat είναι εκεί δύο τύποι πακέτων πάγου, κάποιο είναι επαναχρησιμοποιήσιμα πακέτα πάγου, και άλλος είναι μίας χρήσης πακέτα πάγου. Τα δύο πακέτα πάγου έχουν τις διαφορετικές αρχές. Μιλήστε για το ανακυκλωμένο πακέτο πάγου πρώτα. Η αρχή αυτού του είδους πακέτου πάγου είναι πολύ απλή. Περιέχει τις ουσίες που μπορούν να απορροφήσουν πολλή θερμότητα. Το μίας χρήσης πακέτο πάγου χρησιμοποιεί ένα χημικό αντιδραστήριο στην τσάντα για να απορροφήσει τη θερμότητα μέσω μιας χημικής αντίδρασης. Και οι δύο τύποι πακέτων πάγου μπορούν να κρύος-συμπιεστούν, με τις διαφορετικές αρχές. Υπάρχουν δύο τύποι πακέτων πάγου χρησιμοποιούν γενικά. Κάποιο είναι ένα μίας χρήσης πακέτο πάγου, το οποίο μπορεί να απορριφθεί μετά από μια χρήση. Άλλο είναι ένα επαναχρησιμοποιήσιμο πακέτο πάγου. Εφ' όσον είναι κατάλληλα αποθηκευμένη μεταγενέστερη χρήση, μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί την επόμενη φορά.

 

Μίας χρήσης εξαιρετικά λεπτό πακέτο πάγου. Ο τυποποιημένος πάγος τεχνολογίας αποτελείται από το πλαστικό υψηλής πυκνότητας σε ένα δευτερεύον και μη υφανθε'ν ύφασμα σε άλλο. Χρησιμοποιείται κυρίως για τα φθαρτά προϊόντα, τους βιολογικούς παράγοντες και όλα τα προϊόντα που πρέπει να καταψυχτούν και να μεταφερθούν (εάν ο τεχνικός πάγος μεταφέρεται μαζί με το προϊόν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και δεν μπορεί να ανακτηθεί για την επαναχρησιμοποίηση, συστήνεται να χρησιμοποιηθεί το τυποποιημένο δύο-στρώμα). Σχεδιάζεται για τη one-time χρήση, αλλά μπορεί να είναι χρησιμοποιημένοι πολλαπλάσιοι χρόνοι κάτω από την προσεκτική και προσεκτική χρήση (σημείωση: Αλλά δεν μπορεί να συγκριθεί με τον πάγο τεχνολογίας τέσσερις-στρώματος τύπων HDR, το τέσσερις-στρώμα τύπων HDR, την επαναλαμβανόμενη χρήση, κρύος και καυτός).

 

Επαναχρησιμοποιήσιμος τύπος. Ο πάγος τεχνολογίας τέσσερις-στρώματος αποτελείται από δύο στρώματα των μη υφανθε'ντων υφαντικών υλικών, τα οποία συνδυάζονται με τους εμπορικούς μυστικούς τύπους και συμπιέζονται σε μια ειδική μορφή διασυνδεμένης, polyacrylic polyol πολυμερούς ψυκτικής ουσίας. Τα δύο βασικά πλαστικά στρώματα μέσα στην ομοιοκατευθυνόμενη λεπτή τεχνολογία διατρήσεων χρήσης, που καθιστά το πλαστικό στρώμα συνδεμένο με το στρώμα υφαντικού υλικού, εξασφαλίζοντας ότι αυτό το νέο μοντέλο μπορεί να αντισταθεί την κακοκαιρία κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Αυτή η απόδοση είναι αναμφισβήτητα ένα είδος καινοτομίας.

 

1. Το πακέτο πάγου είναι ένα αναβαθμισμένο προϊόν αντικατάστασης για τους κύβους πάγου, με περισσότερη δυνατότητα εφαρμογής. Είναι εύχρηστο, υγιεινό, και ευπροσάρμοστο.

2. Τα επαναχρησιμοποιήσιμα κρύα πακέτα χρησιμοποιούνται για την ιατρική περίθαλψη του υψηλού πυρετού, την ψύξη και τον πυρετό, την αντιφλεγμονώδη και ανακούφιση πόνου, την κρύα ομορφιά συμπιέσεων, το διάστρεμμα, το hemostasis, την εμπύηση, skincare και μια άλλη βοηθητική φυσιοθεραπεία.

3. Κατεψυγμένη μεταφορά των διάφορων βιολογικών αντιδραστηρίων παγώματος, μεγάλης απόστασης κατεψυγμένη μεταφορά της κόλλας ύλης συγκολλήσεως, ιατρική πουλερικών, φάρμακα, πλάσμα, εμβόλια, υδρόβια προϊόντα, πουλερικά, διακοσμητικά ψάρια και φρέσκος-κράτηση των τροφίμων για το εξωτερικό εμπόριο.

4. Χρησιμοποιημένος για τους αθλητές αθλητικών τύπων εκτός από τους μώλωπες, sprains, τις πτώσεις, κ.λπ. κατά τη διάρκεια της κατάρτισης και τον ανταγωνισμό.

5. Δροσίζοντας και σώζοντας την ηλεκτρική ενέργεια στη καθημερινή ζωή, που διατηρεί τη χαμηλή θερμοκρασία όταν κόβεται το ψυγείο, κρατώντας τα φρέσκα, ποτά κατάψυξης τροφίμων, και ταξίδι.

6. Η αποτελεσματική κρύα ικανότητά της είναι 6 φορές του ίδιου όγκου του πάγου.

 

Αυτό είναι η αρχή των ιατρικών πακέτων πάγου. Τα επαναχρησιμοποιημένα πακέτα πάγου πρέπει να καταψυχτούν για μια χρονική περίοδο για να δροσίσουν κάτω. Μερικοί φίλοι θα έχουν τις αμφιβολίες. Δεν είναι η συγκεκριμένη ικανότητα θερμότητας του νερού η μεγαλύτερη; Ποια είναι η ουσία που περιλαμβάνεται στο πακέτο πάγου; Στην πραγματικότητα, όπως αυτό το πακέτο πάγου, δεν είναι η συγκεκριμένη ικανότητα θερμότητας, αλλά η απορρόφηση της θερμότητας μέσω της αλλαγής του κράτους. Για απλό παράδειγμα, όταν απορροφούν οι αλλαγές νερού από το υγρό στο αέριο, αυτό πολλή θερμότητα, έτσι μετά από να ιδρώσει, η εξάτμιση ιδρώτα θα φέρει ένα δροσερό συναίσθημα. Η αλλαγή από το στερεάς κατάστασης στην υγρή κατάσταση απορροφά επίσης πολλή θερμότητα. Το πολυμερές υλικό στο πακέτο πάγου απορροφά τη θερμότητα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας από το στερεάς κατάστασης στην υγρή κατάσταση, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας τη θερμοκρασία.

 

Η αρχή των ιατρικών πακέτων πάγου έχει περιγραφεί λεπτομερώς για την κυκλοφορία των πακέτων πάγου, καθώς επίσης και τα μίας χρήσης πακέτα πάγου. Τα μίας χρήσης πακέτα πάγου είναι πολύ απλούστερα, συνήθως νερό και χημικά αντιδραστήρια. Όταν χρησιμοποιείται, συμπιέστε την τσάντα νερού, αφήστε το νερό να αντιδράσει με το αντιδραστήριο, και να απορροφήσει τη θερμότητα. Η ενδοθερμική αντίδραση των χημικών αντιδράσεων πρέπει να γίνει κατανοητή καλά. Μερικές χημικές αντιδράσεις είναι εξωθερμικές. Παραδείγματος χάριν, η καύση είναι μια κοινή εξωθερμική αντίδραση. Οι ενδοθερμικές χημικές αντιδράσεις είναι σχετικά σπάνιες στη ζωή. Μια κοινή αντίδραση είναι ότι saltpetre διαλύει στο νερό και απορροφά πολλή θερμότητα. Η αρχή του ιατρικού πακέτου πάγου είναι εδώ.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mrs.
Τηλ.: : 13861230192
Φαξ : 86-0519-88789192
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)