Ποιοι είναι οι τύποι πακέτων πάγου;

June 17, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ποιοι είναι οι τύποι πακέτων πάγου;

Το πακέτο πάγου είναι ένα νέο παγώνοντας μέσο. Δεν έχει καμία ρύπανση των υδάτων όταν ξεπαγώνεται και ξεπαγώνεται. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επανειλημμένα και χρησιμοποιημένοι κρύος και καυτός. Η αποτελεσματική χρήση κρύας ικανότητάς της είναι 6 φορές αυτή του ίδιου όγκου του πάγου. Μπορεί να αντικαταστήσει τον ξηρούς πάγο και τους κύβους πάγου. Οι τύποι είναι απλοί και σαφείς, και διαιρούνται σε επαναχρησιμοποιήσιμα πακέτα πάγου και μίας χρήσης πακέτα πάγου.

Το πακέτο πάγου αποτελείται βασικά από μια μεγάλης χωρητικότητας, μη τοξική και odorless πολυμερή ένωση ως πρώτη ύλη. Το περιεχόμενό του είναι κρύσταλλο - σαφές, non-corrosive, μη ανακλαστικό και εύκαμπτο. Το κύριο υλικό είναι CMC.

Επαναχρησιμοποιήσιμος

Το επαναχρησιμοποιήσιμο πακέτο πάγου (2) ο πάγος τεχνολογίας τέσσερις-στρώματος αποτελείται από δύο στρώματα των μη υφανθε'ντων υφαντικών υλικών, τα οποία συνδυάζονται με τους εμπορικούς μυστικούς τύπους και συμπιέζονται σε μια ειδική μορφή διασυνδεμένης, polyacrylic polyol πολυμερούς ψυκτικής ουσίας. Τα δύο βασικά πλαστικά στρώματα μέσα στην ομοιοκατευθυνόμενη τεχνολογία μικροϋπολογιστής-διατρήσεων χρήσης για να καταστήσει το πλαστικό στρώμα συνδεμένο με το στρώμα υφαντικού υλικού, που εξασφαλίζει ότι αυτό το νέο μοντέλο μπορεί να αντισταθεί την κακοκαιρία κατά τη διάρκεια της μεταφοράς. Αυτή η απόδοση είναι αναμφισβήτητα μια. Είδος καινοτομίας.

1. Το πακέτο πάγου είναι ένα αναβαθμισμένο προϊόν αντικατάστασης για τους κύβους πάγου. Έχει περισσότερη δυνατότητα εφαρμογής. Είναι εύχρηστο, υγιεινό και ευπροσάρμοστο.

2. Χρησιμοποιείται για την ιατρική περίθαλψη του υψηλού πυρετού, την ψύξη και τον πυρετό, την αντιφλεγμονώδη και αναλγητική, κρύα ομορφιά συμπιέσεων, το διάστρεμμα, το hemostasis, την εμπύηση, τη φροντίδα δέρματος και άλλη βοηθητική φυσιοθεραπεία.

3. Μεγάλης απόστασης κατεψυγμένη μεταφορά της κατεψυγμένης μεταφοράς των διάφορων βιολογικών αντιδραστηρίων παγώματος, της κόλλας ύλης συγκολλήσεως, των φαρμάκων πουλερικών, των φαρμάκων, του πλάσματος, των εμβολίων, των υδρόβιων προϊόντων, των πουλερικών, των διακοσμητικών ψαριών και της φρέσκος-κράτησης των τροφίμων για το εξωτερικό εμπόριο.

4. Χρησιμοποιημένος για τους αθλητές αθλητικών τύπων εκτός από τους μώλωπες, sprains, τις πτώσεις, κ.λπ. κατά τη διάρκεια της κατάρτισης και τον ανταγωνισμό.

5. Η ψύξη και η διάσωση της ηλεκτρικής ενέργειας στη καθημερινή ζωή, που διατηρεί τη χαμηλή θερμοκρασία όταν κόβεται το ψυγείο, κρατώντας τα τρόφιμα φρέσκα, πάγωσαν τα ποτά, και το ταξίδι.

6. Η αποτελεσματική χρήση της κρύας ικανότητας είναι 6 φορές ο ίδιος όγκος του πάγου

Μίας χρήσης

Ο τυποποιημένος πάγος τεχνολογίας αποτελείται από το πλαστικό υψηλής πυκνότητας σε μια πλευρά και μη υφανθείς

Χρησιμοποιείται κυρίως για τα φθαρτά προϊόντα, τους βιολογικούς παράγοντες και όλα τα προϊόντα που πρέπει να καταψυχτούν και να μεταφερθούν (εάν ο τεχνικός πάγος μεταφέρεται μαζί με το προϊόν κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και δεν μπορεί να ανακτηθεί για την επαναχρησιμοποίηση, συστήνεται να χρησιμοποιηθεί το τυποποιημένο δύο-στρώμα). Σχεδιάζεται για τη one-time χρήση, αλλά μπορεί να είναι χρησιμοποιημένοι πολλαπλάσιοι χρόνοι κάτω από την προσεκτική και συνετή χρήση.

Πώς να χρησιμοποιήσει: Βάλτε τον πάγο τεχνολογίας στο νερό πρώτα, τον ζυμώστε με το χέρι για να κάνετε τον πάγο τεχνολογίας να επεκταθεί σε περίπου 1 εκατ. Είναι ο καλύτερος όρος. Μετά από την επέκταση, το πάρτε έξω για να ξεράνετε το νερό στην επιφάνεια, και να το παγώσετε έπειτα στο ψυγείο. Μπορέστε να χρησιμοποιηθείτε.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mrs.
Τηλ.: : 13861230192
Φαξ : 86-0519-88789192
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)