Πρότυπα για το φαρμακευτικό κιβώτιο μόνωσης κρύων αλυσίδων

June 29, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πρότυπα για το φαρμακευτικό κιβώτιο μόνωσης κρύων αλυσίδων

Αυτή τη στιγμή, στον τομέα των φαρμακευτικών διοικητικών μεριμνών κρύων αλυσίδων, κινητή η μόνωση και ο έλεγχος ψύξης, κιβωτίων ψύξης, φαρμακευτική η συσκευασία ψύξης, τα αφιερωμένα μέσα ψύξης, και τα ψυγεία χρησιμοποιούνται ευρέως. Προκειμένου να ικανοποιηθεί η ζήτηση στην αγορά, το Διαδίκτυο της τεχνολογίας πραγμάτων έχει εισαχθεί επίσης. Η τεχνολογία RFID, η τεχνολογία αισθητηρίων θερμοκρασίας, η τεχνολογία ΠΣΤ, η ασύρματη τεχνολογία επικοινωνιών, κ.λπ. πραγματοποιούν το σε πραγματικό χρόνο έλεγχο της ποιότητας των κατεψυγμένων φαρμάκων κατά τη διάρκεια της μεταφοράς, της διαφανούς διαχείρισης και της πλήρους ανιχνευσιμότητας. Ποιες είναι οι μέθοδοι και τα πρότυπα δοκιμής για την απόδοση θερμικής μόνωσης των ιατρικών κιβωτίων μόνωσης κρύων αλυσίδων; Οι προμηθευτές των πακέτων πάγου μεσημεριανού γεύματος θα έρθουν να σας πουν.

 

Η μεταφορά κρύων αλυσίδων των κατεψυγμένων φαρμάκων έχει τις υψηλότερες απαιτήσεις για τη διανομή διοικητικών μεριμνών. Αυτή τη στιγμή, πολλές αναπτυγμένες χώρες έχουν βασικά διαμορφωμένος ένα πλήρες σύστημα διοικητικών μεριμνών κρύων αλυσίδων. Μπορούμε να αναφερθούμε στην εμπειρία και τις πρακτικές των αναπτυγμένων χωρών στις διοικητικές μέριμνες κρύων αλυσίδων για να μάθουμε και να καθιερώσουμε ένα σύστημα διοικητικών μεριμνών κρύων αλυσίδων κατάλληλο για την Κίνα.

 

Ποιες είναι οι τρέχοντα μέθοδοι και τα πρότυπα δοκιμής μόνωσης για τα φαρμακευτικά κιβώτια μόνωσης κρύων αλυσίδων; Η νέα έκδοση του GSP απαιτεί το συνεχή έλεγχο και τη διαχείριση κρύων αλυσίδων. Ο αποκαλούμενος συνεχής έλεγχος κρύων αλυσίδων σημαίνει ότι ο έλεγχος κρύων αλυσίδων εφαρμόζεται σε όλη την αποθήκευση φαρμάκων, την παράδοση, τη μεταφορά, την αποθήκευση, και τις διαδικασίες πωλήσεων, και τα πλήρη πρακτικά απαιτούνται. Γενικά, οι φαρμακευτικοί κατασκευαστές και οι λειτουργούσες επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τις ειδικές εγκαταστάσεις και τις διαδικασίες κρύων αλυσίδων για να εξασφαλίσουν τη θερμοκρασία κρύων αλυσίδων των ανωτέρω συνδέσεων. Ο κοινός εξοπλισμός κρύων αλυσίδων περιλαμβάνει την κρύα αποθήκευση, πιό δροσερό πακέτο ταξιδιού φαρμάκων, κατεψυγμένα φορτηγά, ψυκτήρες, η επικύρωση κ.λπ. αυτών των εγκαταστάσεων κρύων αλυσίδων είναι μια βασική προϋπόθεση για να εξασφαλίσει ότι τα φάρμακα κρύων αλυσίδων μπορούν πάντα να καλύψουν τις απαιτήσεις ελέγχου θερμοκρασίας.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πρότυπα για το φαρμακευτικό κιβώτιο μόνωσης κρύων αλυσίδων  0τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πρότυπα για το φαρμακευτικό κιβώτιο μόνωσης κρύων αλυσίδων  1τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πρότυπα για το φαρμακευτικό κιβώτιο μόνωσης κρύων αλυσίδων  2

Πιό δροσερό πακέτο ταξιδιού φαρμάκων

 

Οι βασικές απαιτήσεις της νέας έκδοσης του GSP στον επωαστήρα: το κατεψυγμένο κιβώτιο και ο επωαστήρας έχουν την καλή εκτέλεση θερμικής μόνωσης το κατεψυγμένο κιβώτιο έχει τη λειτουργία αυτόματα να ρυθμίσει τη θερμοκρασία ο επωαστήρας είναι εξοπλισμένος με έναν πράκτορα κρύας αποθήκευσης και μια συσκευή που απομονώνονται από την ιατρική. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς των κατεψυγμένων και παγωμένων φαρμάκων, τα στοιχεία θερμοκρασίας στο κατεψυγμένο φορτηγό, το κατεψυγμένο παράθυρο ή τον επωαστήρα πρέπει να συλλεχθούν, να καταγραφούν και να διαβιβαστούν σε πραγματικό - χρόνος.

 

Κατά τη διάρκεια της ολόκληρης διαδικασίας διοικητικών μεριμνών του επωαστήρα, τα εσωτερικά στοιχεία θερμοκρασίας πρέπει να συλλεχθούν, να καταγραφούν, και να διαβιβαστούν σε πραγματικό - χρόνος. Εάν υπερβαίνει τη σειρά, το αυτόματο σύστημα παρακολούθησης απαιτείται για να εκδώσει τους σε πραγματικό χρόνο συναγερμούς για να υπενθυμίσει στο σχετικό προσωπικό για να λάβει τα αποτελεσματικά μέτρα για να εξασφαλιστεί εγκαίρως ότι το φάρμακο συνεχίζει ολόκληρη διοικητικών μεριμνών. Ασφάλεια και ποιότητα. Κατά μεταφορά των κατεψυγμένων φαρμάκων στα μονωμένα κιβώτια, τη συσκευασία και η συσκευασία των φαρμάκων πρέπει να εκτελεσθούν σύμφωνα με τις ελεγχμένες τυποποιημένες λειτουργικές διαδικασίες. Με άλλα λόγια, πρίν πραγματοποιεί την πραγματική διαδικασία διοικητικών μεριμνών κρύων αλυσίδων, το κιβώτιο μόνωσης πρέπει να ελέγξει αυστηρά τους κανονισμούς λειτουργίας των εσωτερικών φαρμάκων του, και να διεξαγάγει τη λεπτομερή έρευνα για τις περιβαλλοντικές συνθήκες και το προσωπικό της συσκευασίας, η διευκρίνιση των συγκεκριμένων όρων και του κύριου σκοπού το σχετικό περιεχόμενο εργασίας του προσωπικού πρόκειται να εξασφαλίσει την ασφάλεια των φαρμάκων τη σε ολόκληρη διαδικασία διοικητικών μεριμνών κρύων αλυσίδων.

 

Το φαρμακευτικό κιβώτιο μόνωσης κρύων αλυσίδων ορίζεται ως: ένα συλλογικό όνομα για τα κιβώτια κρύας αποθήκευσης που χρησιμοποιήθηκαν στο φορτίο κατέψυξε τα φάρμακα και τον έλεγχο και ελέγχει τη θερμοκρασία τους κατά τη διάρκεια των διοικητικών μεριμνών στη μεταφορά των κατεψυγμένων φαρμάκων, που αποτελούνται κυρίως από το μέσο κρύου και θερμότητας (ψυκτικό μέσο), το σώμα του επωαστήρα και ο εξοπλισμός ελέγχου θερμοκρασίας αποτελείται από 3 μέρη. Συγχρόνως, οι συγκεκριμένες απαιτήσεις υποβάλλονται για την απόδοση.

 

Δροσίζοντας πακέτο πάγου

(1) απόδοση αντίστασης πίεσης: Το πακέτο πάγου και το παγοκιβώτιο μπορούν να αντισταθούν τη εξωτερική πίεση, και η εξωτερική συσκευασία δεν είναι χαλασμένη.

(2) απόδοση αντι-παραμόρφωσης.

(3) θερμοκρασία μετάβασης φάσης.

(4) απαιτήσεις βάρους: Τα πραγματικά ακαθάριστα και καθαρά βάρη της μικρότερης μονάδας του ψυκτικού μέσου είναι σύμφωνα με τα ακαθάριστα και καθαρά βάρη που υποδεικνύονται στην εξωτερική συσκευασία του ψυκτικού μέσου.

(5) απαιτήσεις προστασίας του περιβάλλοντος: Τα υλικά ψυκτικών ουσιών πρέπει να είναι ασφαλή και μη τοξικά εάν η εναέρια μεταφορά υιοθετείται, πρέπει να καλύψουν τις σχετικές απαιτήσεις για την εναέρια μεταφορά.

 

Τα ανωτέρω είναι τα πρότυπα του ιατρικού κιβωτίου μόνωσης κρύων αλυσίδων, ελπίζω να βοηθήσω το καθένα.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mrs.
Τηλ.: : 13861230192
Φαξ : 86-0519-88789192
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)